BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 26 June 2011

"rezeki tak boley tolak larh 1"

title mcm owg gila jaa~aku diet tp rezeki punya pasai hentam saje larh^_^"

bagi aku hari-hari terakhir sebelom pergi sambung blajar neh memang menyoronakkan....
walaupon aku x pergi lagi...tp aku taw bila aku pergi nnti ....mesty aku akan berubah dan maybe daa tak sama mcam aku yang skang...
perubahan mesty dilakukan untuk memajukan diri...itu larh yang berlaku~
hari ini kawan aku yasir balek dari matrik dan membelanja kami makan KFC....actuly nak g pizza tp buka lambat pulak adess -.-....yasir pulak urgent nak balek terpaksa laaa pekena  KFC...but kmi still enjoy....nway tengs blanja bro~

sedap nya dia~
hope nnti ang berjaya ke RUSSIA suatu hari nnti
dan berjaya dalam bidang AIRCRFT yee^_^


hari jugak larh member aku yang bnyak software neh last nak jumpa as  i know rizal.....esok daaa nak berangkat ke IKM LUMUT....sori larh aku nyusahkan ang buat akhir2 neh dengan dok soh ang burn dvd sofware tue bagai~...aku bersyukur sebab ang sempat lagi nak lepak dengan kami hari ini...siap kita karok ramai2 lagi mcm kita yang dulu-dulu...enjoy beb dapat kenal ang....hope bila ang daaa kat sana nnti tidak ada perubahan besar yang berlaku...nnti raya kita jumpa lagi oke^_^" neh pon rezeki gak dapat luangkan masa bersma member baek aku~..


RIzal yang berbaju biru:enjoy meyh kita g karok kali neh
berbeza aku tgok ang dengan mula2 ang yg aku kenal dulu
hope ang berjaya dlam IKM nnti...

depan karok pon jadi larh~
last punya pasai....aku tgok ang rizal td cm nak nangis jaa
aku tgok perangai ang td len...ang tekanan~
tp lepas abes karok muka sebek nak nangis jaa
jumpa lagi nnti my bro~






0 comments: