BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 21 June 2011

~menunggu oh menunggu~

menunggu adalah sesuatu penyiksaan...Am I right!
bnyak sudah benda-benda yang orang boleh relate kan dengan perkataan menunggu neh!
-lagu-
-novel-
-cinta-
-surat tawaran "politeknik"-


lagu dan novel aku tak mau cita
cinta? pon aku tak mau kongsi^^"

hah yang neh aku nak cita!
-surat tawaran politeknik-
asal dengan surat neh...
huhu...daa hampir tingga minggu aku menunggu oh menunggu
tak sampy2 lagi...bukan nya tak sabar...tp tue larh maybe dengan cara neh jaa aku boleh
berubah menjadi orang lain..maybe*
aku tengok kt facebook PTSS(politeknik tunku syed sirajuddin) yang mana stay kt johor pon dah dapat surat!
apa cher? aku yang stay dalam kedah pon tak dapat lagi..
dalam otak aku:"pos men tue xcdent kot"
                        "pos men tue xjumpa cari rumah aku","tp rumah aku x larh pendalaman sngt huhu"
                       
apa yang aku boleh buat: menunggu oh menunggu je larh>.<
btw:  hidup aku daa mmang besa/lut/immune/antivirus dengan perkataan menunggu neh...
so: xda hal sngt laa

p/s: nanti korang jgn lupa datang melawat aku^^"(macam orang saket pulak >.<)


macam mna larh kehidupan aku kt sini salama 3 tahun
perubahan apa larh yang bakal berlaku dlam hidup aku
takdir yang menentu kan~




poli neh usia baru dalam 6-7 tahun ...x larh tua lagi..bnyak lagi benda2 baru kt sini

0 comments: