BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 28 June 2011

kenapa epp~

  sebelum tue aku nak mintak maaf epp sbb block kau~
 aku bukan x mau kawan ngn ang jauh lagi nak benci ang~
tpi aku buat neh untuk kebaikan korang jgak..dan aku~
lepas neh korang jgan gadoh2 daa~
sbb aku yg mesra alam sngt kat dlam facebook tue epp~
aku tak marah pon cuma nak bgi lebey ruang ~
kat adan untuk lebey byk komen dgn ang~

 hope ang x amek hati dengn tindakan drastik aku neh epp...
jgn risau klu nak contact aku phone still on...
klu ada kredit dan bateri insyallah aku akan balas....
apa2 text jaa epp...
aku x kan berubah selagi xdaa yg ingin mengubah...
oke seeyahh :D

0 comments: