BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 27 July 2011

;D

sori~komenasai~

lama sudah tak update blog kan

PTSS atau politeknik tuanku syed sirajuddin adalah tempat aku belajar selama 3 tahun tidak termasok untuk 'CM' atau carry module dalam kata lain mengulang semester kerana gagal...hope tak termasok dalam golongan neh laaaa....

hari pertama kaki aku menjejaki kawasan politeknik macam2 persoalan bermain di otak aku yang besaq neh~

seminggu lalui orentasi macam nak putus asa jaaa...memang macam sengal gila dengan rambot kena tacap mcm sial~(sori honestly)...but ada gak tempat aku mengadu even bukan family aku...kawan baek aku tengs epp :D


bila family aku tanya cmna hidup kat sini semuanya jawapan akan berada dalam keadaan positif
even suatu hari kaki aku kena paku masa dok epy2 nak kutip baju yang dibasuh tangan dengan penat lelah aku...haha...sebelom neh dok harap washermachine jaaa...bile daa jauh dari pemily neh baru laaa berdikari siket~

petang tue mak aku telepon..sembang2 laaa....dengan kaki berbalut tuala kecil jaa..huhu
daaa bengkak siket...sepatah pon aku tak sebut pasal kaki aku...aku daa tawu perangai mak aku tue...nnti klu aku sebut pakai tak dok senyap laa dy risaukan aku...tido pon nnti x cukop...better senyap kn...nnti bila daa baek baru cerita...alhamdullah sekarang kaki aku daa beransur pulih walaupon tidak mendapat rawatan yang septotnya....

apa yang aku ambil semasa kena paku tue?
SURAH YASSIN + UBAT DEMAN + UBAT SELESEMA + MINYAK GAMAT YANG MAK AKU BAGI
tue jaaa...remerber don't try this at home!


tats all for AG~

0 comments: