BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 27 July 2011

apew jew larh :)

TAK SANGKAKAN


________:D_C:____

hari ini aku ingat nak pergi practice dance di pusat sukan poli neh~
rupa2nya xdaa diatas sebab2 tertentu...
so aku pergi laaa lepak kat tasek sorang2...aku duduk laaa di kt kerusi batu yang ada meja batu tu...sorang2 laa dok tgok orang bersukan kt padang ada yang main futsal,ragbi,bastket ball,bola tampar bagai~

aku tetap disini sorang2...then tak lama lepas tue ada satu group gegel neh dalm 5orang gak laa...nak duduk kat tmpat aku duduk tue sbb semua kerusi kt tempat lain daa penoh..so aku apa lagi bagi je laa duduk...kita owng sembang tgok2 owang kedah jugak yang pelik semua dari LUNAS 1 geng...dasat !!!

lepas tue kita owang kawan...aku lebih baek dngan gegel neh walapon kitaowg bukan satu deparment kalau nak dibandingkan dengan budak kelas aku yang agk kerek...perangai dyowng neh gila2 mcm mmber lama aku jgak...but yg lama still the best:D....dalm geng dyowg aku sorang jaa yg sesat department...but dyowng still leh trima aku wat masa neh...hope in the future too...

0 comments: