BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 10 August 2011

DRAMA PETANG HARIKU :P

today i'm not going to update about myself!
sebab hari ini tak daa benda yang hepi pon..everyday sama jaa!
bangun pagi kelas~
petang kelas~
malam tido~
 agak boringkan kehidupan yang macam tue...tapi bagi aku boleh tahan laa..hidup kat sini!still boleh bernafas dan menghirup udara dalam keaadaan yang sihat pon aku daa bersyukur..

kan2!hihi.:)

then now aku nak buat sajak!
boley kaa..haha merapu je laa~



setiap tulisan dan perkataan di buku
itu adalah kehidupan,
setiap senyuman dan airmata yang dikeluarkan
itu adalah kehidupan,
setiap kebahagian dan penderitaan yang dialami
itu adalah kehidupan,
setiap perjalanan kita untuk melangkah ke hadapan
itu adalah kehidupan,
setiap melodi yang mengiringi hidup kita
itu adalah kehidupan
setiap memori yang kita cipta dan rekodkan
itu adalah kehidupan

masa yang berlalu meninggalkan kita dengan kegembiraan,kebahagian mahupun penderitaan 
itu juga separuh dari kehidupan kita.
jadi kita perlu kuat untuk teruskan perjalanan yang bernama kehidupan ini epp.

tengs sebab sudi baca coretan aku yang tak seberapa neh.aku tak suka sastera so aku memang tak ada bakat untuk hasilkan sesuatu bahasa yang bermakna!

Drama petang hari Ag!:D jumpak lagi!




0 comments: