BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 9 August 2011

Bulan Ramadhan memang Indah

Selamat berpuasa semua umat islam
hihi.sedar tak sedar hari ini kita daa 9 hari kita berpuasa dan beberapa hari lagi kita daa berada di pertengahan bulan ramadhan.sekejap jew kan masa ini berlalu kan.

hari ini aku lepak2 dalam bilik teringat balek kenangan aku dengan family aku masa bulan ramadhan tahun lepas punya.

kalau dulu aku selalu pergi tolong family aku berniaga kat bazaar ramadhan.walaupon letih tp tue benda yang aku teringin nak buat bila aku balek poli nnti!

kalau dulu.kita orang satu family akan keluar pergi shoping baju raya kat mana2.tapi tahun neh aku kena beli baju raya sorang2 laa nampaknya~hihi.

masa bulan ramadhan tahun lepas jugak laa aku xcdent!aku ingat lagi masa mak aku suruh aku g hantar lauk untuk buka posa kat umh tok aku.then masa kt round the board bandar baharu tue aku corner silap cm naa ntah!pomm...
abes tangan aku makan tar jalan laa!abes lauk2 terabur atas jalan
hihi.!tapi masa tue puasa aku still on.even mak aku soh pegi klinik cuci!pergh memang tidak laa...so aku cuci sendiri dengan dettol jew..>.<

dan bulan ramadhan tahun lepas jugak larh ramadhan terakhir aku di SMK sultan ahmad tajuddin!memang bnyk benda yang berubah bulan ramadhan tahun nie dengan tahun lepas.even relation sesama kawan2.!

sampy sini jaa dulu~
miss my family and also all my friend "pkop,noh,ezat,zul,adan,faris,idin,mat,muhsin,junus,rizal,wan,yasir,faiz,firdaus,apek,syamil,yus,on,fadhil,chip,basir,eida,ikaa,wani,atip,ras,pikah,kak ini,kak sha,nina,milah, dan etc. larh..bnyak lagi!setiap nama korang yang aku sebut pasti ada kenangan yang tersendiri bila berkwan degn aku an..even yang tak baik pon.mesty ada gak!sori kepada yang xdaa nama!aku daa agk pelupa...hihi :D

hope raya neh akan menjadi first reunion kita semua!

0 comments: